glasbena šola kitara učenje akustična električna

Kitara

Poučujemo igranje klasične, akustične in električne kitare na vseh nivojih. Osvojite trdne temelje, pravilno tehniko in teoretično znanje za igranje v vseh modernih glasbenih stilih.

Poučuje: Janez Šter


glasbena šola harmonika učenje diatonična klavirska

Harmonika

Harmoniko se pri nas največkrat povezuje z narodno-zabavno glasbo, a je prisotna tudi v drugih glasbenih žanrih, vse od klasične do modernejše popularne glasbe. Pri nas poučujemo diatonično in klavirsko harmoniko.

Poučuje: Lenart Šter


glasbena šola bobni učenje

Bobni

Bobni so eden izmed zanimivejših inštrumentov, vsekakor pa najglasnejši. Program za bobne se glede na predznanje in želje prilagodi posameznemu učencu.

Poučuje: Gašper Srečnik


glasbena šola klavir učenje

Klavir

Klavir je kot najbolj univerzalen inštrument primeren za vse, že od najmlajših dalje. Znanje klavirja predstavlja dobro podlago tudi za nadaljevanje na kateremkoli drugem inštrumentu. Odločite se lahko za klasično, jazz ali pop smer.

Poučuje: Nataša V. Trseglav


glasbena šola bas kitara kontrabas učenje

Bas kitara in kontrabas

Ste ljubitelji nizkih tonov? Inštrument, brez katerega glasbe praktično ni. Slišimo ga v rock in pop bendih, narodno-zabavnih ansamblih, orkestrih, jazz zasedbah ... Mladi in starejši nadobudneži, ki bi radi postali temeljni člen benda, lepo vabljeni v našo družbo!

Poučuje: Boštjan Copek


glasbena šola vokal petje učenje

Vokal

Udeleženci vokalnih delavnic bodo spoznavali pevske tehnike, nadgradili znanje ritma, se ukvarjali z melodičnimi vzorci in vokalno improvizacijo. Izbirate lahko med naslednjimi stili: pop, rock, narodno-zabavna glasba, jazz ali muzikal. Preizkusili se boste v vlogi spremljevalnih vokalov in pripravljali svoja besedila. Velik poudarek bo na interpretaciji, gibanju na odru, uporabi mikrofona in komunikaciji s publiko. Svoj napredek boste lahko pokazali na Glasbosnedovem nastopu skupaj s spremljevalnim bendom. Programi se prilagajajo starosti učenca, tako da se lahko začnejo učiti tudi najmlajši.

Poučuje: Nataša V. Trseglav


glasbena šola ukulele učenje

Ukulele

Havajska "mini kitara" s štirimi strunami in široko uporabnostjo.

Poučuje: Janez Šter


glasbena šola cajon učenje

Cajon

Moderen inštrument s tradicionalnimi koreninami.

Poučuje: Gašper Srečnik


glasbena šola band coaching skupina učenje

Šolski band

Pomagamo pri povezovanju mladih glasbenikov v skupine, že obstoječim glasbenim skupinam pa pokažemo pot do prvih koncertov ali snemanj. Na začetku opredelimo želje in preverimo kompatibilnost članov, nato pa začnemo z resnim delom. Najprej se naučimo, da se je za igranje v skupini poleg obvladovanja inštrumenta treba naučiti predvsem poslušati drug drugega in medsebojno sodelovati.

Poučuje: Gašper Srečnik